viernes, 12 de noviembre de 2010

La campaña ha comenzado

12 comentarios:

No patiu, ja sóc aquí! dijo...

RESULTATS CIUDADANOS LERIDANOS

autonòmiques 2006.....1748 vots
municipals 2007.......981 vots
generals 2008.........499 vots
europees 2009.........224 vots
autonòmiques 2010..... (més val no pensar-ho)

Angelines, crec que ni amb el Baden Wutemberg aquest que porteu de número dos remunteu. Ves trucant a l'Alícia a veure si et donen algo.

Sempre teu,

PLUTO

Anónimo dijo...

Si usted, señora Ribes, hubiera salido en el anuncio como aparecen las señoritas de detrás de Rivera, tenga por seguro que sus planos congelados hubieran monopolizado mi monitor.

El anonimato facilita mi desvergüenza y acentúa mi honestidad, pero en ningún caso cobija el cinismo.

los Peña dijo...

Animo ,Angeles Ribes que ya nos dan 10 diputados ¡¡¡¡ ......te queremos de diputada por lerida

LLERIDANO dijo...

Animo Ciudadanos,lo haceis muy bien la candidata por lerida es un crac..... SUERTE

angeles ribes dijo...

Anónimo... puesto que no eres cínico, y sí honesto, te diré que sí estoy en el anuncio...

angeles ribes dijo...

Hola, Pluto...
resultados autonómicas 2010..... 2744 votos. Un incremento del 56%
Ve llamando a la farmacia a ver si te dan un tranquimazín.
Con cariño, Ángeles.

Paul O'Post dijo...

Felicidades por el resultado, ahora entrar en el ayuntamiento es posible...

pluto dijo...

Angelines,

si ets tan honesta, explica que has penjat aquest comentari després de les eleccions. Jo te'l vaig enviar abans, o sigui que per part teva, tot un exemple de transparència. D'altra banda, "menos lobos, caperucita", que C's està a més distància de la 5a força més votada (ICV) que la que estàveu a les municipals a Lleida per davant vostre (la CUP, com ja saps). És a dir, que les possibilitats d'obtenir representació per Lleida estan més lluny. D'altra banda, al vostre feu lleidatà (Gimenells i PLa de la Font, en teniu l'alcaldia, no?) sou la quarta força més votada. Explica'm on és l'arrelament. D'altra banda. amb els vots que teniu, si ho passem a les municipals, tampoc entreu a la Paeria. A veure si penges aquest comentari, guapa.

Per cert, ja t'he vist al video del Rivera. Molt "naturals". Salut.

Uno más... dijo...

El Alcalde Ros, un nacionalista que se disfraza de socialista para pedir en español el voto en los barrios. La Dolo, se abstuvo en lo del castellano en la Paeria (sólo se nos dirigen en nuestra lengua para multarnos y pedir el voto), CIU, Iniciativa, Esquerra... lo de siempre, y la CUP/RC/SI, un nido de albano-kosovares... Si vuestro mensaje igualitario llega, os veo en la Paeria. Sois los únicos que defendéis nuestros derechos.

angeles ribes dijo...

Ah, Plutín, te puede el odio... la fecha sale en el mensaje, así que todo el mundo sabe cuando lo enviaste... y en cuanto a su publicación, te recuerdo que tuve que moderar los comentarios porque tú y alguno más os dedicábais al insulto y no al debate. Por cierto, muy triste debe ser tu vida cuando no haces otra cosa que entrar en un blog de una persona a la que no soportas, colgar comentarios y ver pasar los días a ver si son públicos o no... triste, triste...

El teu estimat Pluto dijo...

Angelines,

pots estar tranquila. De dia treballo i a la nit dormo molt bé. El teu bloc és una distracció per passar les hores mortes. Mira per on ara fa dies que no hi entrava. Per cert, dimarts vaig anar a Mequinensa (Mequinenza), allà a la Franja (Aragón Oriental), i sentint que la gent parla en català sense complexes, em va venir al cap que Ciudadanos hi hauria d'intervenir, ja que això és una vergonya i segur que tu com a manya pata negra, alguna cosa hi has de dir.

Au, siau!

M'oblidava dijo...

Per cert,

felicita a "los Peña" per la seva clarividència en els resultats electorals.

Plutín ;-)