martes, 23 de septiembre de 2008

Manifestación



Hale, nos vemos allí

11 comentarios:

Jose Martín dijo...

Cal buscar problemes on no hi són?
Volem una Catalunya dividida des de l'escola?
Aquest discurs no porta enlloc.

angeles ribes dijo...

¿Conoces Andorra?
¿Crees que su sociedad está dividida?
¿Crees que sus niños están segregados?
Infórmate, y seguimos hablando del tema, apreciado Jose.
Es una cuestión de libertades de los padres. Yo no soy quién para decirte a tí la lengua en la que debes escolarizar a tus hijos, ni tú quién para decírmelo a mí.
En las escuelas públicas se nos debe garantizar que tanto tú como yo podamos escoger, ¿no crees?
Un abrazo

Anónimo dijo...

Estic d´acord amb el model andorrà. Ara, en tot. Només podran votar els casats amb andorrans Andorra i que acreditin 3 anys de residència a Andorra,o 20 anys de residència a Andorra; després de tots aquets anys amb una mica de sort els donaran la nacionalitat andorrana. I com Andorra, només el català com a llengua oficial. Ala Àngeles que t´has lluït amb l´exemple andorrà.

angeles ribes dijo...

Hala, anónimo, que no tienes ni idea de lo que estoy hablando, ¿verdad?
¿Me explicas que tiene que ver el modelo educativo andorrano público con lo que me estás diciendo de la nacionalidad y el derecho a voto?
Espero impaciente tu respuesta.
Un abrazo

Anónimo dijo...

Doncs, que els que parlen castellà a Andorra normalment no tenen dret a vot. Andorra no és un model social que busqui la integració dels nouvinguts, molts castellano- parlants, en definitiva no volen que siguin mai andorrans i per això se´ls enfot que aprenguin o no la llengua del país, segons un model semblant al de Catalunya. El que vull dir és que Andorra no vol una societat cohesionada com si és el model que es defensa a Catalunya; Aquí per això no es vol la segregació a les aules per motius de llengua. Ara si vostè prefereix la segregació i la creació de ghetos, allà vostè.

Anónimo dijo...

ciutadans, la dosi diària de bilis que necessitem per que ens seguiu fent més fàstic encara

ciudadanos, la dosis diaria de bilis que necesitamos para que nos deis aún más asco

angeles ribes dijo...

Uy blingüe, qué nivel intelectual, qué solidez de argumentos... sigue así, que igual sales del parvulario y todo...

Anónimo dijo...

No volieu bilingüisme, doncs el bilingüisme porta a individus amb el nivell intelectual del bilingüe.

Anónimo dijo...

ei,

ribes ets la millor. Brutal el video de libertad digital. El rivera i el delegat d'ABC com a "voces calificadas para hablar de Catalunya" quina gràcia, no? Ara, el que no sabia és que una associació de la Guàrdia Civí ha participat a la mani. Quina fauna!

angeles ribes dijo...

Hola, Miquel. Una pregunta... ¿Nos llamas fauna a todos los que fuimos a la mani o sólo a la Guardia Civil? Es por situarme.
Realmente, es muy penoso comprobar que no tenéis el más mínimo argumento para defender vuestras tesis o rebatir las nuestras. El recurso del insulto es fácil, pero muy pobre y deja bien claro que nos os gustan lo más mínimo las voces críticas, y que lo de la libertad de opinión sólo va con vosotros si se dice lo que os gusta.
¿Qué pasa? ¿No te parece A. Rivera lo suficientemente catalán? ¿Es que no puede opinar sobre Cataluña P. Planas?
¿Sabes como se llama lo tuyo?
TOTALITARISMO.
Un saludo

Anónimo dijo...

Angeles, esteu molt malament. Al loro!

L'exdona de Carmelo González, excandidat de Ciutadans a l'alcaldia de Sitges, vol retirar-li la custodia dels fills, en al·legar que aquest "està obsessionat" contra la llengua catalana. A la demanada de divorci, a la qual ha tingut accés el diari El Mundo, s'acusa a González de "no permetre als seus propis fills relacionar-se amb cap persona o amic que 'parli català'". També s'assegura que "prohibeix als seus fills llegir o escoltar mitjans de comunicació en català". En aquest sentit, l'exdona explica que quan va triar el lloc per a la festa d'aniversari d'un dels seus fills, González li va etzibar que "com t'atreveixes a organitzar una cosa així en un lloc que només s'anuncien en català".

De la mateix manera, i sempre segons la demanda de divorci, González promovia el "boicot als productes catalans". L'exdona considera que "el seu extremisme polític està provocant que els seus fills puguin tenir problemes de comunicació amb la resta d'alumnes. Ja hi ha una ruptura de relacions amb la resta de pares". "Està radicalizant el seu discurs i la sevaa principal arma d'atac i defensa pública està sent la seva pròpia filla", afegeix, a més d'apuntar que "s'ha mostrat contundent, hostil i autoritari".

"El que pretenem traslladar al Jutjat no és el debat sobre si el que defensa el senyor González és correcte o és erroni, simplement volem deixar clar que el que no pot pretendre el senyor González és vehicular les seves protestes contra la societat utilitzant als seus propis fills, com així està fent, doncs els danys poden ser molt greus en nens de tan curta edat que s'han de relacionar en el col·legi amb professors i altres alumnes", justifica la demada.

Carmelo González, que ha negat la majoria de les acusacions, va protagonitzar el 16 de juny del 2006 una vaga de fam de 24 hores a la Plaça Sant Jaume, per a reclamar una educació bilingüe pels seus fills. El 2007 va encapçalar la llista electoral de Ciutadans a Sitges. Va voler presentar la seva candidatura per Barcelona per a les eleccions generals, però finalment el candidat va ser Albert Rivera. Enfadat amb Rivera, es va donar de baixa del partit. Posteriorment, Daniel Sirera el va convèncer perquè s'afiliés al PP.