martes, 20 de noviembre de 2007

Madrid, 24 de noviembre

Pues ya será la séptima ocasión, si no me equivoco, en que las víctimas del terrorismo estarán en la calle para solicitar algo tan sencillo como justicia.
Allí estaremos. Con las víctimas, siempre.
Nos vemos en Madrid

40 comentarios:

Anónimo dijo...

Allí estareis, como siempre, haciendo la víctima, a ver si os dan algo...

Haters dijo...

Un poco ya huele, A-Rib, que ya sabes en que se convierten esas manifas.

Anónimo dijo...

Oi, achei seu blog pelo google está bem interessante gostei desse post. Gostaria de falar sobre o CresceNet. O CresceNet é um provedor de internet discada que remunera seus usuários pelo tempo conectado. Exatamente isso que você leu, estão pagando para você conectar. O provedor paga 20 centavos por hora de conexão discada com ligação local para mais de 2100 cidades do Brasil. O CresceNet tem um acelerador de conexão, que deixa sua conexão até 10 vezes mais rápida. Quem utiliza banda larga pode lucrar também, basta se cadastrar no CresceNet e quando for dormir conectar por discada, é possível pagar a ADSL só com o dinheiro da discada. Nos horários de minuto único o gasto com telefone é mínimo e a remuneração do CresceNet generosa. Se você quiser linkar o Cresce.Net(www.provedorcrescenet.com) no seu blog eu ficaria agradecido, até mais e sucesso. If is possible add the CresceNet(www.provedorcrescenet.com) in your blogroll, I thank. Good bye friend.

Anónimo dijo...

Lucas, veig que aneu a Madrid a no sé què d´unes víctimes de no sé qui amb les quals sou molt solidaris. T´hi podries quedar i allí trobaries el teu ambient, i de tant en tant fer una retirada espiritual al Valle de los Caídos per a retrobar-te a tú mateix. Suposo que deuen ser aquests els caídos-víctimes per les quals es fa la concentració, no? Que bonic és caure per Espanya eh Lucas. Potser algun dia tu també ho aconsegueixes, ànims. Per cert, veig que l´etnicista aquí només ets tú. Jo no miro els cognoms de la gent per considerar-los catalans o no. Tú sí?

Anónimo dijo...

Animo Angeles ,es de bien nacidos estar al lado de las victimas del terrorismo,solo un mal nacido puede decir y pensar lo de hasters....yo estare en madrid con mi familia...juan

Anónimo dijo...

Oye Juan, pues ya os podeis quedar en Madrid pa no volver...

angeles ribes dijo...

Ay, Robert, Robert... Supongo que jamás saldrás del terruño ¿no?
Lo digo porque si lo haces puedes volverte una víctima de "no se quién", como p.ej. Ambrosio Fernández Recio, Diego Armando Estacio o Carlos Alonso Palate, por mencionarte los 3 últimos muertos de muchos más. Sus familias estarán muy contentas por la denominación que les das.
Los dos últimos que he citado murieron en Madrid, en la T-4 de Barajas... así que, cuando salgas del territorio, ten cuidado, que la tregua que pactó Carod con "no se quién", ya no será vigente, y puede que, en el peor de los casos tu familia tenga que ir a verte al cementerio y en el mejor sólo te vuelen una pierna...
Así que, ale, tu a lo tuyo, a banalizar crímenes horrendos, pero eso sí, desde la comodidad de la silla de tu habitación, que sale barato decir estupideces amparado en el anonimato de un nick en internet.
Y tres cuartos de lo mismo para el "anónimo", todo un intelectual, si señor.

Anónimo dijo...

Angelita, aqui, si alguien hay intelectual ¿se supone que eres tu? Lo digo para no confundirme. El otro dia pase por debajo de vuestro local y he visto que ya habeis borrado la pintada aquella que tanto os "amenazaba". Supongo que ahora ya estais mas tranquilos. De todas maneras, lo que más me sorprendió fue ver gente dentro (ya que, hombre, mucho exito no teneis) y que habeis quitado la bandera española. Por favor, ponedla otra vez que luego la gente se enfada. ¿O se enfandan porque la poneis? Ay moza, que chungos son los catalanes. ¿No estarias mejor en Jaca? Pasa pa'l terruño, mujer. En coche, a pie o a la pata coja, intelectual.

Anónimo dijo...

Angeles, ¿quien es este "crescenet"? ¿Es que la pornografia tambien llegará a este santo lugar? Ahora lo veo, España se hunde. Es el contuberbio judeo-masónico de nuevo. Por favor, cuando vengas a Madrid por el 20-N... ay, perdón, por el 24-N, acúerdate de traer la rojigualda con la auténtica enseña nacional que guardas en aquel cajón. Oficialmente ya sabes que no podemos mostrarlas, pero si no lo hacemos este dia ¿cuando lo haremos?

Anónimo dijo...

Àngels, ets molt mal educada; encara que et facis passar per intel.lectual la teva mala bava surt per cadascuna de les paraules i expressions que deixes anar en aquest blog. En la teva notícia en cap moment parles de que les víctimes per les quals suposadament es fa la manifestació, són les produïdes per l´activitat armada d´ETA. Per tant jo no sé a quines víctimes et refereixes si no especifiques. Malgrat tot, vist el personal que es reunirà demà a Madrid ( ultradreta, ultranacionalistes espanyols, defensors de la pena de mort, i polítics reaccionaris en precampanya), i la proximitat amb el 20-N vaig deduir que la manifestació era pels "Caídos por Dios y por España". Que no seria res estrany, vista la colla de bavoses que demà desfilaran per Madrid.
Els que si que em fan pena són les víctimes d´ETA, que després del dolor encara han de veure com una colla de llepissosos els utilitzen per al seu interès polític i personal. Olé, Àngels, això si que és fer política de debò, aprofitar-se del dolor dels demés per augmentar els % electorals. Jo des del meu "terruño"( que respectuosa i intel.lectual eh Àngels ) desitjo que us plogui a bots i a barrals, i sí pot ser que pedregui.
Àngels, continua amb el teu cosmopolitisme espanyol amb tenacitat i diciplina, és a dir, avui estic a Lleida i demà a Madrid i el cap de setmana que ve a Jaca, i de tornada passaré per Graus; diuen que el món és petit, però tant no m´ho hagués imaginat mai.
Potser que algun dia gloriós entris en un estat de nirvana cosmopolita i llavors veurem alçar-te des de Lleida cap a el cosmos infinit, i quan surtis d´òrbita, recorda´t dels pobres catalans enganxats sense remei al seu estimat "terruño". Quant d´atreviment que pot arribar a tenir la ignorància barrejada amb la mala fe.

Anónimo dijo...

Eo! Veig que en aquest article d'"opinió" de l'Angelines el tema és més divertit. A veure, ciudadanos, ara estava mirant les notícies d'Antena 3, un canal totalment imparcial i independent que segur que coneixeu, i sortien altres ciudadanos que pujaven al bus cap a Madrid i opinaven de perquè hi anaven. Els arguments eren aquests:

1.- "Voy a defender la unidad de España". Queda clar que defensa a "las víctimas".
2.- "Voy por que el gobierno es mentiroso". Encara queda més clar.
3.- "Voy a defender a las víctimas, que han muerto por defender la libertad". Suposo que aquí es referia a Carrero Blanco.
4.-"Vamos a pedir la ilegalización de ANV i el PCTV". Suposo que de Democracia Nacional i España 2000 no cal, és clar..

Bé, ja veig Angelines i resta de ciudadanos, que algú us ha enganyat perquè anàveu a Madrid a no se qué de les víctimes d'ETA, no? A més, m'expliques perquè hi ha altres associacions de víctimes que no hi van? És que no ho entenc.

Vinga, espero que us ho passeu bé.

Anónimo dijo...

esto es para Pluto y Robert...soy catalana tengo 53 años y siento una enorme verguenza viendo que estos dos elementos solo saben descalificar sin argumentos de peso....miedo me da pensar que esta es la generacion del futuro.....Sr Angeles,la felicito por su saber estar.....Mariona Riu

Anónimo dijo...

estoy atonito ¡¡¡que nivel el de los srs robert y pluto¡¡¡¡ ...le doy la razon sra Mariona, si esta gente es la representacion de los catalanes ,no se que futuro le espera a cataluña......Genis

Anónimo dijo...

Si el tal Pluto y Robert ,son la muestra del pensamiento y el señ de lo que son los catalanes yo me niego ha creerlo, prefiero pensar que la mayoria son la gente buena y con sentido comun a la que yo estoy acostumbrado a tratar en cataluña.Sra Ribes soy emigrante de un pais en guerra entre hermanos y no comprendo que en España se quiera seguir el mismo camino que en los Bosnia..deseo de corazon que tengan mejor suerte .Saludos Igor

Anónimo dijo...

Sr pluto, los que vamos a las manifestaciones en contra del terrorismo no somos de izquierdas ni derechas ,somos personas que no queremos que ni siquiera a usted lo dejen sin piernas como a Irene Villa y cientos de personas inocentes muertas o mutiladas de por vida ....Sr Igor le aseguro que los ''plutos y roberts'' son en cataluña una minoria de descerebrados ignorantes ,por favor quedese con la inmensa mayoria de los catalanes decentes ,tolerantes y democraticos....Morgan

Anónimo dijo...

bien por usted ,sra Ribes ,yo soy catalan de padres y abuelos catalanes y voy a las manifestaciones en contra del todo tipo de terrorismo ...Animo que somos mas y mejores.....Pau

Anónimo dijo...

hola Angeles ,bien por el casi millon de personas que asistieron a la manifestacion.la organizacion fue perfecta,Ortega lara, Mari Mar Blanco y el sr Alcaraz demostraron que las victimas del terrorismo tienen mucho que enseñar a esto politicos que nos gobiernan...Saludos Juan

Anónimo dijo...

I continua el festival de l'humor. Dels darrers comentaris, el millor el del tal igor, "en mi pais guerra entre hermanos" (però que no eren quatre terroristes i ja està?), i la veritat, encara heu de dir-me a qui desqualifico. Si no us agrada el que penso, doncs mala sort (per què la llibertat d'expressió sí que l'accepteu, no?. Tot i que és difícil combinar-ho amb la il·legalització de partits i el tancament de diaris, però que hi farem, els incoherents sou vosaltres). A més avui quan llegia la premsa -és increible, en Pluto llegeix!!-, ja he vist que la mani de Madrid no era ni d'esquerres ni de dretes, no, que va, amb l'Ortega Lara i la germana del Miguel Angel, que ara resultarà que no són del PP, no?

Anónimo dijo...

sr pluto es usted de lo mas mezquino, indeseable y vil que puede ser ,el sr Ortega Lara fue secuestrado y torturado por los terroristas de eta ,durante dos años.Mari Mar Blanco es la hermana de un muchacho de poco mas de veinte años que los terroristas de eta secuestraron y asesinaron de un tiro en la nuca ... ¿Que inporta que sean de un partido u otro? ¿cuantos socialistas y del pp fueron asesinados? ¿y de su partido ,cuantos fueron asesinados para que un majadero como uste viva en un pais libre de terrorismo? pero claro a usted no lo mataran por que para eso Carot Rovira pacto con los asesinos etarras ......MORGAN

Anónimo dijo...

mariona riu, juan ( sin miedo? ), Igor, Morgan ( freeman ? ), pau.. i així fins a un milió, que inventant personatges no hi ha qui et pari Angelines... I el Lucas, ja l´has tret de la teva tragicomèdia ? Dedicat al Second Life.

Anónimo dijo...

Roberto como veo que te gustan los refranes te dedico uno:
"Piensa el ladrón, que todos son de su condición"

Anónimo dijo...

sr robert me merece usted el mismo respeto que pluto ...morgan

Anónimo dijo...

Surrealisme, escalibada amb anxova de l´escala, carxooooofffffa, AAAAAAAAAAAAAAAAAAnnnnnnnnnnnngeeles Riiiiiiibes, dedica´t al Second Life, que je suis el mestre del surrealisme...... i je ne vull pas de l´intrussisme.

Anónimo dijo...

se califica usted mismo , salvador pluto robert , el mismo pluto sin cerebro...morgan

Anónimo dijo...

Sr pluto o quien quiera que se esconde detras del infantil perrito,se puede ser infanil y corto de inteligencia como tu demuestra ser , pero lo que no tiene nombre es el trato que tu das a las vctimas de los asesinos etarras. me gustaria saber a que partido representas yo era del PSC

Anónimo dijo...

Hola Carles soy Lucas y estos tipos (si es que no es uno sólo) són de trolls de la CUP. Gracias a sus entradas y comentarios podemos ver la catadura moral de esta gente.

Anónimo dijo...

Pensaba yo que lo había dejado todo atado y bien atado, pero mucho me parece que me han traicionado. El contubernio marxista judeomasón està al acecho y poniendo en peligro la misión histórica de España como guía espiritual de Occidente i del mundo entero por lo tanto. Veo que los únicos con valor para continuar mi labor son ustedes i el señor Lucas como caudillo ; sigan ustedes adelante, yo desde mi poltrona celeste les apoyo moralmente... Viva España. España una, España libre, España grande!

Anónimo dijo...

Ei, ja sóc aquí. A veure, Lina Morgan, que l'Ortega Lara fos segrestat i que matessin al germà de la Mari Mar, no treu que aquests siguin del PP. Respecte als socialistes que han mort en el conflicte, tens raó, són uns quants, però, per què no va anar ningú del PSOE a la mani? També han torturat a persones de l'esquerra abertzale (per exemple al director de Egunkaria), han mort misteriosament presos a les presons ,i no veig que aquesta gent estiguessin a la mani reclamant no se que de les víctimes (per què suposo que són víctimes, no?). Potser és que vosaltres només veieu una part de la pel·lícula, i com diu el poeta Lucas -que ara li agafa per fer frases fetes-, jo també us dic que els arbres no us deixen veure el bosc. Ah, i per cert, davant dels vostres dubtes existencials, sobre de quin partit sóc, m'estic plantejant fer-me de Ciutadans, el far de la llibertat, i així podem debatre al local de cap-pont entre carajillo i carajillo. salut

Anónimo dijo...

pluto te acabas de retratar y solo mereces desprecio no te pienso seguir el juego........morgan

Anónimo dijo...

Lina Morgan, Juanete, lucas grijander, igor cojones,... Quin univers simbòlic tan pobre denota la teva limitada capacitat inventiva pel que fa a noms. Veig que els teus referents intel·lectuals són d'allò més caspòs, benvolguda Angelines Jolie...

Anónimo dijo...

Pluto ha traspasado la línea, todo aquel que justifique los crímenes de ETA es un cobarde por definición, la escoria de la sociedad. No merece que les sigamos dando cuerda. ¿Para que debatir con ellos? ¿No habéis visto? En cuanto les sacas de sus proclamas de lorito ya no saben por donde salir, son incapaces de dialogar, en cuanto se les pone en duda con lógica alguno de sus dogmas sacrosantos se ponen violentos y les da por el insulto. Y del insulto al tiro en la nuca, sólo nos separan las cuatro horas de autopista hasta Vitoria. Un tipo que justifique que te peguen un tiro por que no piensas lo mismo no merece nuestra atención, esta fuera del sistema, es un enemigo del sistema. A partir de este momento propongo hacer el vacío a criminales en potencia como Pluto. Ahora ya me ha quedado claro, esta gente nos quiere fuera, nos lo han dicho en este foro, y como no nos vamos a ir, nos intentarán echar a bombazos, como a más de doscientos mil refugiados vascos huidos desde 1980 y repartidos por toda España. Yo conozco a muchos, y se lo duro que ha sido para ellos dejar casa, trabajo y familia. Esto es lo que hemos de evitar aquí, somos millones los que nos sentimos españoles en Cataluña, millones que vinimos aquí a trabajar como cabrones para que ahora que ya no nos necesitan, estos niñatos nos quieran meter una patada en el culo por ser lo que somos. Ahora, una cosa les digo, esto…no es el País Vasco, nuestra base social es un gigante dormido, si despierta por el incordio de una mosca cupjonera etnocida y fascistoide, si en vez de quedarse en casa a los nuestros les da por votar a una causa que de verdad defienda sus intereses, por el temor del que nos puedan hacer esta panda de nacionalistas; Cataluña será, sin duda, democrática, justa, bilingüe y ciudadana.

Anónimo dijo...

Ja, ja, ara resulta que justifico a ETA. Bé, ja em diràs a quin dels meus escrits ho faig perquè dubto que en trobis cap. Una altra cosa, i ja us ho vaig dir, és que les meves idees no us agradin, com a mi, que no m'agraden les vostres, però que rebato amb alegria i bon humor, propi de persones sensates, tolerants i demòcrates. Per Lucas, tu al·lucines, tio. la veritat és que el discurset t'ha quedat la mar de maco, tot i que basat en els tòpics de sempre. Un dia ja vas fer servir el de "a mi me perseguian los grises", a la qual cosa et vaig respondre amb un tot un seguit de tòpics que, ordenats cronològicament, podies utilitzar. No et tallis, home, fes-ho, que a sobre que et dono idees... D'altra banda, veig que tu has tirat més cap al tema aquest del "exilio", la "persecución", etc... Lucas, com bé dius, Catalunya no és Euskadi, home, aqui el discurs de la victimeta ja veus que no ven massa. Aquest "gigante dormido" crec que no ha sentit el despertador perquè molt cas no és que us facin, no?
També, reb una especial felicitació per l'enginy que has demostrat amb això de "Cataluña democrática, justa, bilingüe y ciudadana", que suposo que és la continuació de la vostra "España, una grande y libre". Vinga, alegria.

Anónimo dijo...

Lucangeles, no havíem quedat que eres tú el que mirava els cognoms de la gent per a considerar-los catalans o no catalans? A veure si ens aclarim. Aquí ningú a justificat a ETA, encara que a tú t´agradaria molt perquè la lògica vostra funciona d´aquesta manera: vascos per la llibertat d´Euskadi=ETA. Si ETA desapareix ( posem el cas de les treves ) llavors us fiqueu molt nerviosos, perquè en l´equació només queden els vascos per la llibertat d´Esukadi, i això no té res de dolent. Va Lucángeles, que ademés en cas que us vagin mal dades, teniu tot un exèrcit espanyol per a defensar la "sacrosanta unidad de España", no t´ho prenguis tan malament, que no cal posar-se nerviós. Ja sé que aquest, el de fer-vos la víctima, és el vostre terreny, però tranquilitza´t. A més, Franco us ha felicitat des de " el sitio que tiene allí ".
I ara que hi penso, no em vas respondre a una pregunta ; Si la meva filla visquès a la Rioja, podria demanar que l´escolaritzessin en català, la seva llengua materna, i així respectar aquest dret individual que tinc ( el d´elegir la llengua en què s´escolaritza la meva filla) ?

Anónimo dijo...

Hola Angelines, tan sols una pregunta, a la mani aquesta del 24, en quin bloc anaveu la penyeta de ciutadans, al de democracia nacional? Alternativa Española? Alianza Nacional? Juventudes Falangistas? La Falange, Asociación Comandante Ynestrillas? España y Libertad? Frente Nacional? Los Peones Negros? Alternativa Española? o Juventudes de la Falange Española ?
Totes elles convocaven en aquesta gran marxa patriòtica española.
Per cert he estat consultant fotos a les seves respectives webs i no t'he vist! Quina llàstima és el que passa quan s'apleguen tants milions de persones...
Pots consultar la noticia a:http://www2.elplural.com/politica/detail.php?id=15690

Anónimo dijo...

Lucas, no te pleocupìs, a Catalunya no desapareixelà el castellà, sinó que desapaleixerà el castellà i el català i l´inglès, pelquè d´aquí a poc temps el xinesos selem majolia i llavors guanyalem la Genelalitat i el xinès selà la única llengua oficial a Catalunya; Ah i també a Balbate.
Catalunya selà xinesa o no selà!

Anónimo dijo...

Y del insulto al tiro en la nuca, sólo nos separan las cuatro horas de autopista hasta Vitoria i del porro al jaco hay un paso.

Pasame el Kalimotxo!!!!!

Anónimo dijo...

Hola ciudadanos,

ara em ve al cap la dita aquella de "com més et coneixo més m'agrada el teu gos" (quina gràcia venint d'en Pluto, no?), perquè la veritat hi ha coses que no m'acaben de quadrar. He estat fent immersions en les webs de les democràtiques organitzacions que convocaven el 24-N i he arribat a www.peonesnegros.es, una web impresionant on el primer que fan és criticar la sentència de l'11-M, i quan ho he vist m'he dit, posa-ho al blog de l'Angelines a veure que diuen els ciudadanos, perquè anem a veure. Això d'ETA, més o menys ja hem queda clar, però de l'11-M, també creieu que va ser ETA (tipo Losantos) o va ser Al-Qaeda, o Santa Claus?. I si no va ser ETA, perquè anàveu a la mani amb els que diuen que ho va ser? I les víctimes de l'11-M ho són, o no? I no feu una mani per aquestes? Que raro... I per acabar, no te pèrdua el document aquest d'autoinculpació per que l'Alcaraz va dir que "Zapatero siente y padece como los terroristas de la ETA" i ara els peones demanen que l'absolguin. Home, és s'ha passat no? L'ex-sociata que escriu per aquí suposo que deu sentir vergonya aliena, però ja s'ho farà. A mi el Zapa me la porta fluixa, però d'aqui a dir que és de la ETA, doncs ja m'explicareu que us heu fumat. Bé, més endavant ja us recomanaré una altra web catxonda.
Angelines, otro carajillooooooo!

Anónimo dijo...

Lucas ,estoy de acuerdo contigo ,yo no le doy mas cancha a este individuo. Solo decirle que yo no soy la Sra Angeles .......Hasta nunca....MORGAN

Anónimo dijo...

Ei, Morgan "no le doy mas cancha, pero miro a ver que dice", no? Bé ja sóc aquí de nou. Suposo que ja hauràs consultat la web dels pedo...ai, dels peones. Bé, mira't aquesta: http://sirajoyfueralibera.blogcindario.com, que està en aquesta línia de ZP=ETA que tan us agrada. Tot i això, en aquest bloc no tenen desperdici els articles "nazismo en el Camp Nou" i el de "¿Fue democrática la II república?", que segur que us il·lustraran, encara més si pot ser, les vostres tolerants conviccions. Que ho disfrutis

Anónimo dijo...

Hola feia dies que no passava per aquí i veig que tot va igual, Ange-aliens , Lucas, la dona gran i tots els ciutadants , un consell: no s'ha d'abusar dels lisèrgics!!!!!
Venga txatos frikegeu una mica més que d'aquí no res arribareu al govern de Lleida, Catalunya, Espanya i el sanatori deSant Boi.
Quina patoleia redeu!!!!!